هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴

همدستی ۴ مرد و زن برای سرقت خودرو در خیابان ولیعصر تهران

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از انهدام باند چهار نفره سارقان حرفه‌ای خودرو در محدوده خیابان ولیعصر تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ کیومرث حسنوند در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران کلانتری ۱۰۵ سنایی در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی روز گذشته در محدوده خیابان ولیعصر تهران درحال گشت‌زنی بودند که به یک دستگاه خودروی سواری پراید با چهار سرنشین مشکوک شده و رفتار آنان را تحت نظر قرار دادند. همچنین در این مدت نسبت به استعلام پلاک خودرو نیز اقدام کردند.

وی ادامه داد: بررسی‌های اولیه ماموران نشان داد که خودروی پراید چندی قبل از شرق تهران به سرقت رفته و سرنشینان آن سارقان حرفه‌ای خودرو هستند، در همین راستا نیز برای توقیف وسیله نقلیه وارد عمل شده و دستور ایست وسیله نقلیه مذکور را صادر کردند.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: سرنشینان خودروی پراید پس از مشاهده گشت پلیس بلافاصله به طرز خطرناکی پا به فرار گذاشته و به دستور پلیس نیز توجهی نکردند. راننده این خودروی سواری و بدون توجه به فرمان‌های پلیسی، به طرز دیوانه‌واری رانندگی کرده و سعی داشت تا با انجام حرکات مارپیچ از دست ماموران فرار کند. در همین حین نیز به خودروی تعدادی از شهروندان خساراتی را وارد کرد.

حسنوند با بیان اینکه همزمان با تعقیب و گریز متهمان، طرح مهار نیز به اجرا درآمد، گفت: ماموران با اجرای طرح مهار، وسیله نقلیه مذکور را متوقف و موفق به دستگیری چهار سرنشین آن شامل دو مرد و دو زن شدند. همچنین از داخل خودرو نیز بازرسی کردند که در جریان آن یک قبضه اسلحه بادی و تعداد پنج دستگاه ضبط سرقتی خودرو، شش عدد باند، یک عدد باطری سرقتی، دو عدد باطری موتورسیکلت و ... را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به انتقال متهمان به مقر انتظامی و انجام بازجویی از آنان گفت: متهمان پس انتقال به کلانتری در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر سرقت سواری پراید و ۲۰ فقره سرقت محتویات خودرو در سطح معابر تهران و به خصوص محدوده خیابان ولیعصر اعتراف کردند.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از تشکیل پرونده برای متهمان دستگیر شده خبر داد و گفت: هر چهار متهم دارای سوابق متعدد کیفری بودند که با تشکیل یک باند، اقدام به سرقت خودرو‌های شهروندان در ساعات پایانی شب در سطح خیابان‌های تهران کرده بودند. با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهمان برای کشف جرائم احتمالی و شناسایی سایر مالباختگان دیگر در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار